actuele voorraad
  GRATIS VERZENDING NL & BE
  Voor 15:00 uur = direct verwerkt

Uit voorraad leverbaar

desinfectiezuil met sensor

handalcohol of handgel

Waarom een desinfectiezuil plaatsen?

Bij de ingang van uw winkel, fabriek of kantoor komt een station met desinfectiegel goed van pas. Werknemers die aan hun werkdag beginnen of bezoekers van uw organisatie kunnen hier snel hun handen schoonmaken voordat ze het pand betreden. Dit gaat de besmetting met virussen op uw bedrijfslocatie tegen. Plaats de desinfectiezuil op die plekken waar klanten, gasten, leveranciers en personeel uw pand binnen komen. Denk hierbij aan een personeelsingang, de receptie van uw hotel of de entree van uw winkel. Er zijn diverse soorten desinfectiepalen verkrijgbaar.

Hoe werkt een touchfree desinfectiezuil met sensor

Grootste voordelen van een mobiele touchfree desinfectgiezuil of desinfectie dispensor met sensor zijn gemak en hygiëne. De dispenser geeft alleen handspray of handgel  af wanneer een hand in de buurt van de sensor komt. Ook worden eventuele druppels netjes opgevangen in de bijgeleverde lekbak. De desinfectiezuil vereist, afgezien van het navullen van desinfectiemiddel, nagenoeg geen onderhoud. Het reservoir heeft een inhoud van 1200 ml en is eenvoudig navulbaar met een universeel desinfectiemiddel.  De desinfectiepalen zijn stevig en robuust en blijven ook bij hoge gebruiksfrequentie goed werken.

desinfectiezuil met sensor
desinfectie dispenser sensor automatische afgifte

Voordelen van onze desinfectiezuilen met sensor

De desinfectiezuilen van desinfectiewinkel.nl zijn uitermate eenvoudig en veilig in gebruik en onmisbaar voor personeel en klanten.  Enkele voordelen zijn:

 • Flexibel inzetbare standaard voor desinfectie van handen;
 • Touchfree bediening;
 • Twee ontage opties: wandmontage en zuil;
 • Voordelige ontsmettingsvoorziening;
 • Voorkom verspreiding van virussen en bacteriën;
 • Luxe uitstraling;
 • Eenvoudig te monteren, vervoeren en verplaatsen;
 • Handgel en handalcohol ook leverbaar;
 • Groot reservoir van 1200 ml;
 • Eenvoudig navulbaar;
 • Twee lekschalen meegeleverd;
 • Uit voorraad leverbaar;

Monteer de desinfectie dispenser als wandmodel of zuil

De desinfectie dispenser is zowel als wandmodel of als desinfectiezuil inzetbaar. U kunt bovendien wisselen indien nodig.

Schroefloze wandmontage is mogelijk door een krachtige meegeleverde plakstrip. Zo is montage waar boren geen optie is ook mogelijk. Door de desinfectie dispenser op paal te monteren is deze overal flexibel inzetbaar. Deze staat door de robuuste zware voet stevig op zijn plek.

Desinfectiezuilen uit voorraad leverbaar

De voorraad desinfectiezuilen op onze website is actueel. Wij streven  ernaar alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst zijn direct te verwerken en te verzenden.

Vergeet u niet direct desinfecterende handgel of desinfecterende spray mee te bestellen?

Mocht u er niet helemaal uitkomen of heeft u andere vragen. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u verder te helpen.

desinfectie dispenser met sensor