actuele voorraad
  GRATIS VERZENDING NL & BE
  Voor 15:00 uur = direct verwerkt

Uit voorraad leverbaar

desinfectiedispensers

handalcohol of handgel

Waarom een desinfectie dispenser plaatsen?

Bij de ingang van uw winkel, fabriek of kantoor komt een station met desinfectiegel  of spray goed van pas. Werknemers die aan hun werkdag beginnen of bezoekers van uw organisatie kunnen hier snel hun handen schoonmaken voordat ze het pand betreden. Dit gaat de besmetting met virussen op uw bedrijfslocatie tegen. Plaats de desinfectie dispenser of desinfectiezuil op die plekken waar klanten, gasten, leveranciers en personeel uw pand binnen komen. Denk hierbij aan een personeelsingang, de receptie van uw hotel of de entree van uw winkel.

Een touchfree desinfectiedispenser met sensor

Grootste voordelen van een  touchfree desinfectgiedispenser met sensor zijn gemak en hygiëne. De dispenser geeft alleen handspray of handgel  af wanneer een hand in de buurt van de sensor komt. Ook worden eventuele druppels netjes opgevangen in de bijgeleverde lekbak. De desinfectie dispenser vereist, afgezien van het navullen van desinfectiemiddel, nagenoeg geen onderhoud. Het reservoir heeft een inhoud van 1200 ml en is eenvoudig navulbaar met een universeel desinfectiemiddel.  De dispensers zijn te monteren doro bijgeleverde schroeven of met een stevige plakstrip.

Voordelen van desinfectie dispensers met sensor

De desinfectie dispensers van desinfectiewinkel.nl zijn uitermate eenvoudig en veilig in gebruik en onmisbaar voor personeel en klanten.  Enkele voordelen zijn:

  • Eenvoudige montage, eventueel zonder boren en schroeven;
  • Touchfree bediening;
  • Voordelige ontsmettingsvoorziening;
  • Voorkom verspreiding van virussen en bacteriën;
  • Luxe uitstraling;
  • Handgel en handalcohol ook leverbaar;
  • Groot reservoir van 1200 ml;
  • Uit voorraad leverbaar

Uit voorraad leverbaar

De productvoorraad op onze website is actueel. Wij streven  ernaar alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst zijn direct te verwerken en te verzenden.

Vergeet u niet direct desinfecterende handgel of desinfecterende spray mee te bestellen?

Mocht u er niet helemaal uitkomen of heeft u andere vragen. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u verder te helpen.